Wij leveren en monteren van vrijwel alle gerenommeerde fabrikanten, raambekledingen en lichtweringen.

 

Bij​ het inrichten van een woning gaat het om het creëren van een persoonlijke sfeer.
Humble Interieurs  heeft voor ieder interieur, van trendy tot tijdloos, passende raambekleding.Het assortiment bestaat o.a. uit rolgordijnen, houten jaloezieën, vouwgordijnen, plissé & duette® gordijnen maar ook duo rolgordijnen.De voordelen zijn :
​​
- Topkwaliteit tegen een eerlijke prijs.
​​
- Inmeten en professionele montage wordt voor u gedaan.
​​​
- U betaalt pas achteraf.
​ ​
Shutters zijn exclusieve binnenluiken met verstelbare louvres (lamellen.) Shutters zijn de trend op dit moment op het gebied van raamdecoraties. Door middel van shutters kunt u zelf de sfeer bepalen in uw huis of kantoor.Wij kunnen u helpen aan diverse soorten shutters als raamdecoratie. Onze shutters zorgen voor een uniek spel van licht en schaduw en geven een unieke sfeer aan uw interieur. Het voordeel is dat shutters de warmte buiten houden in de zomer en in de winter zeer goed isoleren. Onze raamdecoratie is een uniek product wat nostalgie uitstraalt.Shutters zijn in grote opkomst op het gebied van raamdecoratie! Welke u helemaal naar uw eigen hand kunt zetten qua privacy, sfeer en lichtinval. Ze geven een warme en stijlvolle uitstraling en zijn bijzonder decoratief. Shutters zijn een ware lust voor het oog in elk interieur! Ze geven een gevoel van warmte, gezelligheid, comfort en rust. Een exclusief en tijdloos product met een elegante uitstraling en een goede zonwerende en isolerende werking. Een absoluut waardeverhogende investering waar u jarenlang plezier van zult hebben. Met deze visie is RMN Shutters zeven jaar geleden gestart. Ondertussen is RMN Shutters uitgegroeid tot marktleider op het gebied van shutters. Service en kwaliteit zijn onze speerpunten!

 

 

De KeJe Lamella is een uniek, nieuw systeem speciaal ontwikkeld voor een kunststof kozijn. De Lamella is een combinatie van een jaloezie en een shutter in één, waarbij het product enkel en alleen gekanteld kan wordendoor middel van een handgreep welke om de lamel heen is bevestigd. De lamel heeft een standaard breedte van 30 mm of 40 mm en is verkrijgbaar in 14 standaard RAL-kleuren.

Ook altijd al een bepaalde sfeer willen creeëren in het huis? Dat is mogelijk met dit product. Doordat de lamellen in elke gewenste stand gekiept kan worden, waardoor er mooi met het licht van buiten gespeeld kan worden. Wanneer het product hoger is dan 1200 MM hoog, dan zal dit altijd worden voorzien van een tussenstijl. Hierdoor kunnen wel beide vakken afzonderlijk van elkaar worden bediend. 

De lamellen zijn leverbaar in 14 kleuren, van mat tot structuur. Het product wordt zonder boren en schroeven gemonteerd op het kozijn, door middel van magneet en staalband. Hierdoor is het product uitermate geschikt voor draaikiepramen. 

LET OP: Maximale breedte is 1200 MM.