PVC vloeren zijn helemaal in, er is erg veel aanbod.

Maar welke kies je ?

Wij hebben bijna alle merken maar maken wel een selectie.

Wij werken alleen met gerenomeerde merken, en staan garant voor goede kwaliteit.

Wij verkopen alleen de mooiste natuurgetrouwe stroken die u kunt komen bekijken in onze showroom.

 

Ons advies:

Koop bij ons een register embossing vloer, voor een prijs die gelijk is aan een embossing vloer.

 

 

Register Embossing

De Register Embossing: wat zorgt voor de meest realistische uitraling die er is. Omdat de structuur in de toplaag precies het dessin van de filmlaag volgt krijg je een perfecte tekening van de vloer. Zo lijkt je pvc vloer nog echter. Door de Tekening in het hout tonen en voelen de stroken precies zoals het natuurlijke hout product. Kortom, Als je Knoesten ziet dan kun je ze met de Register Embossing ook echt voelen.

Op dit moment komen steeds meer fabrikanten met een Register Embossing, de verwachting is dan ook dat er over een jaar of vijf alleen maar pvc vloeren te krijgen zijn met een levens echte 'Look and Feel' zoals je dat bij gewoon hout gewend bent. In de TFD PVC serie heeft de TFD Register de  Register Embossing. Bij de vloeren van Mflor zijn alle vloeren met de toevoeging 'Authentic' voorzien van deze bijzondere register embossing techniek. Bovendien bestaan de Authentic Collecties van Mflor uit twee films per dessin in plaats van één. Door twee films te gebruiken, krijgt de vloer een nog levendiger en meer natuurlijkere uitstraling. Moduleo heeft een register plank, de Impress,  met deze nieuwste technieken op de markt gebracht in 2015 en is de nr 1 in techniek en kwaliteit.  De Greenflor heeft met de True Spirit een robuuste PVC vloer met een Register Embossing en Viva Floors pakt uit met zijn ruim 150 cm Register plank.

 

PVC is de afkorting van polyvinylchloride. PVC  wordt tegenwoordig veel toegepast in plaats van hout of beton. Dit omdat PVC goedkoop en eenvoudig te bewerken is. In 1926 heeft Waldo Semon een methode ontwikkeld om pvc te plasticeren, dat deed hij door verschillende additieven toe te voegen. Het materiaal wat hierdoor ontstond was flexibel en makkelijk te bewerken. Hierdoor is pvc toepasbaar op een breed gebied.

Een pvc-vloer bestaat uit 3 onderdelen: de rug , filmlaag en de toplaag. 

De rug is het belangrijkste gedeelte van een pvc-vloer. De rug van de pvc-vloer is gemaakt van zuiver pvc, dit zorgt uiteindelijk voor een technische kwaliteit van de vloer.

De filmlaag is de werkelijke uitstraling van de pvc-vloer. Er is een grote mogelijkheid qua kleuren en dessins. 

De toplaag is de bovenste laag die de pvc-vloer moet beschermen tegen slijtage. Er bestaan verschillende diktes in toplagen, 0,3 mm wordt gebruikt voor pvc-vloeren bij huishoudelijk gebruik en dan heb je nog 0,55 mm breed, deze wordt veelal gebruikt bij projectmatig gebruik.

 

Een pvc-vloer is eenvoudig te reinigen. Met een stofwisser en een sopje komt u al een heel eind. En om de pvc-vloer in goede conditie te houden kunt u zo nu en dan een sopje maken met de speciale reiningsproducten. De voordelen van een extra beschermlaag zijn onder andere: vochtbestendig, omdat de naden tussen de stroken/tegels ook mooi dicht vloeien, de levensduur van de pvc-vloer verlengd u door de toepassing van een extra beschermlaag, die vervelende strepen van schoenzolen kunnen makkelijker verwijderd worden en al het andere vuil laat ook makkelijker los als u de pvc-vloer schoonmaakt.

 

  • Een pvc-vloer kunt u ook samen met een vloerverwarming gebruiken.
  • Een pvc-vloer is uitermate geschikt voor gebruik in de badkamer of keuken, omdat de pvc-vloer volledig van kunststof is gemaakt, is deze goed bestand tegen water en ander vloeistoffen.
  • Een pvc-vloer maakt zo goed als geen geluid als u erover loopt in vergelijking met een laminaat vloer.
  • Tussen een goede pvc-vloer en een houten of natuurstenen vloer zult u weinig verschil zien, alleen heeft u met een pvc-vloer wat meer voordelen, o.a. waterbestendig.
 

kLIK OP DE LOGO'S VOOR MEER INFORMATIE !

 

Om door de krassen te voorkomen door middel van uw zit/meubel op uw nieuwe vloer adviseren wij,

SCRATCH NO MORE